Lekkage plat dak

Een lekkage aan het platte dak, wij komen deze met spoed herstellen

Lekkage ontdekt, wat nu?

Bij het zien van een lekkage is er toch vaak een schrik moment. Het komt altijd onverwachts en je weet dat het gewoon op korte termijn opgelost moeten, alleen waar moet je beginnen? Het repareren van de lekkage zal in de meeste gevallen worden uitbesteed aan een dakdekker. Alleen er kan vooraf al wel wat worden gedaan, zeker als er zicht op het dak is. Probeer te achterhalen waar de lekkage vandaan komt, in sommige gevallen is het overduidelijk als er een beschadiging is. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen, kunnen wij op afstand wellicht een inschatting maken qua repareren van het platte dak.

Schakel ons in

Is de lekkage behoorlijk en is het plafond of de muur vochtig, wacht dan niet te lang en laat ons met spoed langskomen. Zeker als er door een storm nog meer kapot is gegaan aan het dak. Nadat er contact met ons is gelegd zullen wij jullie begeleiden in het hele proces om de daklekkage te verhelpen.

Kosten van de reparatie

Welke kosten er komen kijken bij het repareren van een lekkage op een plat dak is verschillend. Echter zullen wij altijd de totale kosten laten weten, voordat wij aan de klus beginnen. Zo is er tijd om hier een keuze in te maken en komt niemand voor verrassingen te staan.

Vergoeding door de verzekering

Is er schade ontstaan door de lekkage, dan zal dit in veel gevallen door de verzekering worden gedekt. Hierbij gaat het over gevolgschade van de lekkage, oftewel als iets door het water is vernield. Het repareren van de lekkage zelf is niet verzekerd, deze kosten zullen helaas voor eigen rekening zijn. Bij een huurwoning is het de verantwoordelijkheid van de verhuurder, het is hierbij enkel belangrijk om de verhuurder zo snel mogelijk in te lichten over platte dak die lekt.

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontvang een prijsindicatie omtrent het dakwerk en bespaar op de totale kosten.