Aanleg nieuw dak

Laten plaatsen van een volledig nieuw dak of het oude dak in zijn geheel laten renoveren

Nieuw dak laten aanleggen

Dient er een nieuw dak geplaatst te worden? Dan dient er met diverse punten rekening gehouden worden. Zo zijn er verschillende opties qua dakbedekking, maar ook het toevoegen van isolatie en eventuele dakramen zijn wensen waar over nagedacht moet worden.

Als de wensen van het nieuwe dak bekend zijn, zal het interessant zijn om een indicatie van de kosten te ontvangen. Wij hebben de ervaring om de kosten in te kunnen schatten, dit zullen wij verderop ook bespreken.

Type dak

Wat is de constructie van het dak, is er sprake van een hellend of een plat dak? Het dak opbouwen begint bij de dakconstructie die daarna wordt afgewerkt met een toplaag, dit kunnen bijvoorbeeld dakpannen of dakleer zijn.

Soorten dakbedekkingen

Afhankelijk of het een hellend of plat dak is, zijn er diverse opties qua dakbedekking. Voor een hellend dak kom je vaak uit bij dakpannen waarbij een plat dak vaak met bitumen of EPDM wordt bedenkt.

Als Robodak kunnen wij iedere soort dakbedekking plaatsen. Hierin geven wij ook graag advies om te helpen bij het maken van een keuze. Specifieke kenmerken en de kosten kunnen een rol spelen bij de keuze. Hierdoor kan het slim zijn om vooraf al meer informatie in te lezen, bekijk hier de meest voorkomende dakbedekkingen:

  • Dakpannen
  • Zinken dak
  • EPDM dak
  • Bitumen dak
  • Groendak
  • Rietendak

Kosten besparen

Om op een snelle manier kosten te besparen, is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij van Robodak zullen een scherpe offerte aanbieden

Wat kost een nieuw dak?

De aanleg nieuw dak kan een fors kostenplaatje hebben. Daardoor loont het des te meer om een goede vergelijking te maken en alle opties op tafel te leggen.

Er zijn verschillen bij het aanleggen van een nieuw dak. Is er momenteel al een dakconstructie aanwezig en wat is de staat hiervan of dient alles van 0 af aan opgebouwd te worden?

Type dakKosten per m2
Dakpannenvanaf €90,-
Zinken dakvanaf €100,-
EPDM dakvanaf €35,-
Bitumen dakvanaf €25,-
Groendakvanaf €80,-
Rieten dakvanaf €125,-

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontvang een prijsindicatie omtrent het dakwerk en bespaar op de totale kosten.