dakreparatie

Beschadigingen aan of om het dak. Bij stormschade, ouderdom of een scheur in het dakleer

Problemen met uw dak?

Is er een lekkage aan het dak ontstaan, dan dient dit op korte termijn gerepareerd te worden. Wij van RoboDak kunnen helpen bij iedere soort schade aan je dak en hebben een passende oplossing. Veelal komt de schade pas boven water na een flinke regenbui of ontstaat die na een storm.

Mochten er twijfels zijn over de huidige staat van het dak, dan kan het verstandig zijn om een gratis dakinspectie aan te vragen. Door tijdig in te laten grijpen, kan er verdere schade zoals schimmels of kringvorming worden voorkomen.

Het is mogelijk om via RoboDak met spoed een offerte te ontvangen en waar dat wenselijk is, komen wij op locatie langs. Met een groot netwerk van dakdekkers kan er altijd iemand snel te plekke komen om te adviseren over het platte dak.

Schade aan plat dak

Op een plat dak is veelal dakleer aangebracht en hierin kunnen scheuren en openingen ontstaan. Dakspecialisten van Robodak kunnen dit herstellen, lees meer over de mogelijkheden en de kosten.

Schade aan hellend dak

Liggen er enkele pannen scheef of zijn de nokvorsten beschadigd? vanuit de buitenzijde zichtbare schade of mogelijk een nat plafond aan de binnenkant. Laat het ons direct weten als er een lekkage is geconstateerd en wij komen direct in actie!

Kosten van een dakreparatie

Het is wellicht het belangrijkste dat de lekkage zo snel als mogelijk wordt opgelost. Alleen is het ook logisch dat je hier vooraf een indicatie van de kosten wilt ontvangen. Wat de prijs van een dakreparatie is, zal van de lekkage zelf afhangen. Bij een kleine reparatie zullen het voornamelijk voorrijkosten zijn. Dient er wat meer materiaal gebruikt te worden om het dak te repareren, dan zullen de materiaalkosten een groot onderdeel van de totale kosten zijn.

Voordat de dakdekker start met het uitvoeren van de klus, zullen de specifieke kosten vooraf worden doorgenomen. Het is dan ook belangrijk om alles goed te laten noteren, dit is namelijk ook direct de garantie voor toekomstige lekkages. Laat hierdoor ook noteren waar de lekkage vandaan komt, zodat de werkzaamheden ook aantoonbaar zijn.

Onder voorbehoud is het wel mogelijk dat wij een prijs noemen, onze dakdekkers zien vaak dat de prijs tussen de 150 en 250 euro per m2 liggen. Echter is dit ook afhankelijk van de onderliggende schades die aan het licht komen. Dienen er bij een pannendak ook nog meer panlatten vervangen te worden, dan kunnen de kosten oplopen

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontvang een prijsindicatie omtrent het dakwerk en bespaar op de totale kosten.