Lekkage Hellend dak

Een lekkage aan uw hellend dak, wij komen deze met spoed herstellen

Wat te doen bij lekkage hellend dak?

Is er een lekkage ontdekt, dan is het verstandig om ons van Robodak direct een bericht te sturen. Wij als dakdekker kunnen dan snel langs komen om met een oplossing te komen.

Het correct laten dichten van de lekkage is van belang om verdere schade in de toekomst te voorkomen. Bij het zien van de lekkage is het uiteraard mogelijk om te kijken of je snel zelf iets kan doen om het lekkage te verminderen of het water op te vangen wat binnen komt. Echter is niet altijd duidelijk waar het lek precies zit en dan is het dus moeilijk om deze op te lossen

Stormschade

Sinds de storm een aantal pannen die scheef liggen of in zijn geheel naar beneden zijn gekomen? Laat de pannen weer snel goed leggen om zo het dak weer waterdicht te maken

Opsporen en verhelpen

Het achterhalen van de oorzaak is stap 1 die gezet dient te worden. In sommige situaties is het heel makkelijk te zien en kunnen wij direct overgaan op het oplossen van de lekkage. Echter in sommige gevallen is het op het eerste oog niet te vinden en zal er een degelijke lekdetectie aan te pas komen.

Links of rechtsom, zullen wij van Robo Dak het lek vinden. Wat er vervolgens nodig is om het geheel weer waterdicht te krijgen, zal worden besproken om hier een goede prijs voor neer te kunnen leggen.

Overige verzoeken

Zijn er andere reparaties nodig aan een hellend dak, iets wat misschien niet direct voor lekkage zorgt. Wij zijn ook in te schakelen voor andere vraagstukken. Graag ontvangen wij meer informatie over de wensen, vul hiervoor ons contactformulier in

Prijs voor verhelpen daklekkage

De kosten die wij rekenen voor het repareren van dakpannen verschilt per situatie. Afhankelijk van de ernst zullen wij een indicatie kunnen geven. Zo geven wij vooraf aan wat de kosten zullen zijn, mochten we tijdens de werkzaamheden nog extra punt tegen komen, dan laten we dit direct weten. De totale kosten zullen daarom veelal op basis van een uurtarief worden afgehandeld.

Zijn er tijdens een storm een aantal dakpannen scheef gewaaid en kunnen ze makkelijk terug gelegd worden, dan zullen de kosten laag uitvallen. Maar op het moment dat de dakpanlatten verouderd zijn, zal er meer hersteld moeten worden.

In sommige gevallen kan ons advies dan ook zijn om een noodreparatie uit te laten voeren, maar op termijn wel het dak in zijn geheel te laten renoveren.

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontvang een prijsindicatie omtrent het dakwerk en bespaar op de totale kosten.