Dakreiniging

Voor het verwijderen van aanslag en mos. Om het dak weer als nieuw te laten ogen en de levensduur te verlengen

Kiezen voor dakreiniging door Robodak

Er zijn diverse manieren om je dak te reinigen. Het kiezen van de juiste methode voor het reinigen van je dak hangt af van verschillende factoren, waaronder het type dakbedekking, de mate van vervuiling en je persoonlijke voorkeur. Na de reiniging zal het dak er weer als nieuw uit zien, een goed alternatief voor het aanleggen van een nieuw dak.

Onthoud dat regelmatig onderhoud en reiniging van je dak de levensduur ervan kan verlengen en problemen in de toekomst kan voorkomen. Als dakspecialist nemen wij de juiste maatregelen om het werk veilig uit te kunnen voeren.

Hogedrukreiniging

Dit is waarschijnlijk de meest bekende methode voor het reinigen van daken. Met behulp van een hogedrukreiniger wordt water onder hoge druk op het dak gespoten om vuil, mos, algen en andere verontreinigingen te verwijderen

Als dakdekker weten wij de kenmerken van de diverse type daken. Hierdoor weten wij de zwakke punten te herkennen en zullen deze niet beschadigen. Mochten we een beschadiging aan het dak tegenkomen, kunnen wij deze ook direct oppakken.

Vermoeden van daklekkage, laat het ons vooraf weten

Chemisch reinigen

Chemische reiniging maakt gebruik van speciale reinigingsmiddelen om vuil, mos en algen van het dak te verwijderen. Deze reinigingsmiddelen worden meestal op het dak aangebracht en vervolgens afgespoeld met water.

Borstelreiniging

Voor daken met een lichte vervuiling kan borstelreiniging een goede optie zijn. Deze methode maakt gebruik van een zachte borstel om vuil en verontreinigingen van het dakoppervlak te schrobben. Borstelreiniging is vooral geschikt voor daken met een delicate dakbedekking, zoals riet of leien, waar hogedrukreiniging te agressief zou zijn.

Stoomreiniging

Stoomreiniging is een milieuvriendelijke en effectieve methode om daken te reinigen. Met behulp van stoom onder hoge druk worden vuil, mos en algen van het dak verwijderd zonder gebruik te maken van chemicaliƫn. Stoomreiniging is vooral geschikt voor daken met een gevoelige dakbedekking en kan ook helpen bij het desinfecteren van het dakoppervlak.

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontvang een prijsindicatie omtrent het dakwerk en bespaar op de totale kosten.